DOPORUČENÍ

Proč ti doporučujeme sonický zubní kartáček?

sonicky kartacek

Používáš různé technologie pro ulehčení života? I z obyčejného zubního kartáčku můžeš mít lepší den. Tvoje ranní a večerní rutina dostane jiné rozměry.

Manuální zubní kartáček ti s dobrými návyky na čištění zuby lehce vyčistí. Elektrický zubní kartáček nabízí však mnohem víc výhod a funkcí.

Co je to elektrický zubní kartáček?

Klasické elektrické zubní kartáčky mají malé kruhové hlavy a rotační funkci. Sonické zubní kartáčky mají vibrační hlavice, které posouvají štětiny vysokou rychlostí ze strany na stranu.

sonicka kefka

Čištění zubů zubním kartáčkem s akustickými schopnostmi má tu výhodu, že zuby čistíš dvěma odlišnými metodami. Kromě běžného čištění zubů (jako všechny zubní kartáčky) vykonává ještě sekundární čistící činnosti, které pomáhají narušit zubní povlak mimo místa, kde špičky štětin přímo zasahují. Vysokorychlostní pohyb kartáče vytvářený kartáčkem má tuto sekundární akci.

Sonický zubní kartáček od Day Night efektivně odstraňuje zubní plak a nečistoty i v těžko dostupných mezizubních prostorech. Jemné štětinky zubní hlavice v kombinaci s 9800 vibračními kmity za minutu jsou 7x efektivnější než běžný zubní kartáček. Díky LED světlu dosáhneš výrazně lepší výsledky bělení zubů. Kartáček funguje na AA baterii, která je součástí balení.

Co říká věda?

Podle nejnovějších britských vědeckých studií sonické kartáčky překonávají manuální kartáčky, což podpořila metastudie z roku 2017.

Přesvědčili jsme tě? Jestli ano, nezapomeň v košíku využít kód SHINE pro ještě lepší cenu tvého nového sonického kartáčku.

Related Posts