DOPORUČENÍ

Kdy je nutná přestávka od bělení zubů?

biela diéta

Stejně jako naše vlasy potřebují přestávku od barvení, i naše zuby potřebují přestávku od bělení. Přestože jsou naše produkty šetrné k dásním a zubní sklovině. 🦷✨Pro krásný bílý úsměv doporučujeme dodržovat zásady, díky kterým dosáhnete dokonalého výsledku. ✔️ Přestávka od bělení = zdravý úsměv.

Proč je důležitá přestávka od bělení zubů? 

Produkty Day&Night obsahují přírodní enzymy bez použití SLS a PEG formuly. Jsou šetrné k chrupu a nepoškozují zubní sklovinu. Nicméně někteří lidé jsou více senzitivní a po bělení mohou pociťovat zvýšenou citlivost. Proto by měli dbát zvýšenou pozornost a po měsíční kúře na nějakou dobu přestat používat bělící produkty.⚡️🦷Nemusíš se bát, tvé zuby zůstanou zářivě bílé, pokud se budeš řídit těmito zásadami.

Tipy a triky, co dělat během přestávky od bělení zubů ⏸🤍

Ať už používáš naše bělící zubní pasty a sonický zubní kartáček každý den, nebo občas náš LED Whitening Kit, můžeš si dělat pravidelné přestávky od bělení. Co dělat, aby tvé zuby byly nadále krásné a zářivé?

Dodržuj bílou dietu

Název může být matoucí, ale neboj se, nemusíš se jím řídit doslova. Pokud však chceš dosáhnout stoprocentních výsledků, musíš dodržovat zásady, díky kterým si udržíš krásný úsměv. 😁 Jsou potraviny, které zanechávají skvrny na zubech. Je důležité omezit nadměrné pití kávy, červeného vína a vyhýbat se velkému množství sladkostí. 🍡 Kromě toho je důležité omezit také kouření.

biela dieta

Používej naši zubní pastu Queen jako prevenci proti zubnímu kazu 🦷🤕.

Zamiluješ si ji také i ty. 💖 Příchuť mentolu a jahod tě potěší, budeš si čištění zubů užívat ještě víc. Ve složení najdete dusičnan draselný, který je skvělým pomocníkem při citlivých dásních a krčcích. Přírodní fluorid sodný je také vhodný jako prevence zubního kazu, více informací najdete v článku Proč je fluorid v zubní pastě důležitý. Přidej stylový zubní kartáček Queen a ciť se výjimečně. Zubní kartáček má měkká vlákna, která jsou šetrná k dásním a účinně odstraňují zubní plak. Malá hlavice důkladně čistí zuby a se zaoblenou rukojetí se výborně pracuje.

queen pasta

Zdravé zuby jsou nejdůležitější, takže pokud během bělení pociťuješ jakoukoli bolest, navštiv svého stomatologa. Mírná a zvýšená citlivost během bělení je normální, ale je dobré si občas dát pauzu. 

Jak často si děláš přestávky od bělení zubů, nám můžeš napsat na našich sociálních sítích. Zubní pasty Queen jsou skvělou volbou pro ochranu úsměvu a bílá strava ti pomůže udržet si krásný a lesklý chrup. Tak se s námi vydej na tuto cestu. 🥰

Related Posts