DOPORUČENÍ

Večerní rutina nejprve skincare, nebo čištění zubů?

vecerna rutina

Péče o krásný úsměv a pleť jdou ruku v ruce. Zamyslela ses někdy nad tím, co je důležité udělat jako první? Vyčistit si pleť? Vyčistit si zuby? A záleží na tom? Určitě na tom záleží a v tomto článku ti prozradíme, proč by ses měla večer nejprve odlíčit a až poté přejít k čištění zubů 💖.

Proč je důležité se nejprve odlíčit a pak si vyčistit zuby?  🧼

Pokud si čistíš zuby s make-upem, můžeš si zašpinit zubní kartáček. 🚫 Pokud se ti to stává pravidelně, víš, jak je to nepříjemné. Tomu je důležité se vyhnout.  Ideální je nejprve si odstranit ústa a make-up z obličeje.

Jak by měla vypadat večerní rutina? ✨

Neexistuje žádný dokonalý návod, protože každá z nás je jiná. Můžeme ti však poskytnout několik tipů a life-hacků, jak to zvládnout co nejlépe. ✔️ Krásná pleť a dokonalý úsměv, to chceme všechny. Proto je důležité pečovat nejen o zuby, ale stejně tak o pokožku tváře. 🧖🏻‍♀️

První krok odlíčení 😌

Nejprve doporučujeme odstranit veškerý make-up, který jsi během dne měla. Použij svůj oblíbený odličovač nebo micelární vodu, ale nezapomeň ji poté z obličeje opláchnout. Poté přidej cleanser, který z tvého obličeje smyje všechny nečistoty, a můžeš přejít k dalšímu kroku. 

skincre

Druhý krok čištění zubů 🦷

To je vhodné provést po odstranění make-upu a nečistot z obličeje. Nicméně před nanesením hydratačního krému a séra, které používáš. Postup čištění zubů je opravdu jednoduchý, začni použitím našeho Day&Night setu, přidej zubní nit nebo mezizubní kartáček a máš hotovo. 

bieliace zubne pasty

Třetí krok nanesení kosmetiky 🙌🏻🧴

Proč je důležité používat krém po čištění zubů? Mokrá ústa si utíráš do ručníku, a takto si můžeš smýt všechny produkty, které sis na sebe nanesla. Také si kolem rtů rozmažeš zbytky fluoridu ze zubní pasty. Jsou mezi námi dívky s citlivou pokožkou. Při čištění zubů ti voda stéká po ústech a můžeš tak spláchnout své kosmetiku do odtoku. 

Tvá nová, vylepšená večerní rutina je na dosah. Důkladně si vyčisti pleť micelární vodou, umyj si zuby a nanes produkty, které miluješ. 🥰 Pokud tě tento článek zaujal, podívej se na naše starší články, například Jak nastartovat svůj den ranní rutinou? Takto získáš krásný úsměv a zářivou pleť zároveň. ✨

Na našich sociálních sítích nám můžete napsat nebo poslat krátké video, jak vypadá tvá rutina. Pravidelně se rozmazluj produkty Day&Night.  🥰

Related Posts