DOPORUČENÍ, ODPORÚČANIA

Jak často máme chodit na dentální hygienu a proč?

dentalna hygiena

Potřeba čištění zubů je nám všem přirozená. 🦷 No kromě každodenního ranního a večerního rituálu je třeba dodat našim zubům i extra péči v podobě důkladné dentální hygieny, kterou absolvujeme v zubařském křesle. 🩺Prozradíme vám, proč byste se měli na dentální hygienu objednat ještě dnes.

Proč je dentální hygiena důležitá pro zdravý úsměv?

Krásné a hlavně zdravé zuby dodají člověku nejen sebevědomí, ale sníží mu také finanční náklady na zubní péči. Pravidelná dentální hygiena totiž pomáhá předcházet parodontitidě a vzniku zubního kazu. A méně kazů = zdravější zuby = méně návštěv u zubaře = plnější peněženka.

dentálnu hygienu

Jak často je třeba navštívit dentálního hygienika?

Všeobecná doporučení tvrdí, že dentální hygienu bychom měli podstoupit minimálně jednou za 6 měsíců, tedy 2x ročně. Ale nepanikařte, víme, že toho máte hodně, a pokud si důkladně čistíte zuby a mezizubní prostory, pak je v pořádku navštívíte-li hygienika 1x ročně.

Kdo může podstoupit dentální hygienu?

Tento zákrok je vhodný pro každého. Podstoupit ho mohou i těhotné ženy , ty by ho měly absolvovat ve druhém trimestru těhotenství a také bychom neměli zapomínat na dentální hygienu u malých dětí .

Správnou technikou mytí zubů, navštěvováním dentálního hygienika alespoň 1x ročně (ideálně 2x ročně), předcházíte mnoha problémům a hlavně získáte krásný úsměv. K tomu přidejte čištění našimi zubními pastami a led sonickým kartáčkem a váš zářivý úsměv je na světě. 🙌 😁 Přidejte se do naší komunity , rádi vás uvidíme.

Related Posts