DOPORUČENÍ

Funguje domácí bělení zubů?

Led Whitening Kit

I ty se určitě chceš pyšnit zářivým úsměvem. Každý si na to zvolí svojí preferovanou metodu. Proč však zvolit profesionální sadu místo zaručených receptů? Bělení zubů je proces, který zesvětluje barvu zubů. V rámci domácích sad na bělení zubů se můžeš střetnout s bělícími pásky, gely, pastami nebo LED světlem. Bělení se vykonává buď fyzickým odstraněním skvrn, nebo chemickou reakci, která zesvětluje barvu zubů. LED světlá jsou vysoce účinná a v porovnání s jinými světelnými zdroji vydrží velmi dlouho.

Proč nepoužívat klasické domácí metody?

Je možné trvalé poškození zubní skloviny a zvýšená citlivost zubů. Zuby budou mít sníženou odolnost vůči zubním kazům. Navíc bělící efekt je minimální a pigment z jídla se v poškozené sklovině usazuje ještě více.

 Jak LED světlo vybělí zuby?

Technologie LED whitening kit spočívá v modrých paprscích, které reagují s profesionálním bělícím gelem. Ten obsahuje PAP formuli, která funguje na oxidační bázi bělení skvrn, a taktéž dusičnan draselný, který je vhodný pro lidi s citlivými zubními krčky a dásněmi. 

Led Whitening Kit

Jsou světla na bělení zubů bezpečná?

LED bělení zubů bylo vyvinuté tak, aby bylo bezpečné pro domácí použití. Současný výzkum ukazuje, že bělení zubů LED světlem je bezpečné a účinné, když se uživatelé řídí protokoly výrobce. Produkt nezpůsobuje bolest ani nepoškozuje zubní sklovinu.

Led Whitening Kit

S čím ti může Led Whitening Kit pomoct kromě bělení zubů?

LED náustek poskytuje hned několik druhů podsvícení. Kromě modrého světla pro bělení zubů má i červené pro zmírnění jejich citlivosti, nebo fialové pro sterilizovaní ústní dutiny a odstranění zápachu.

Dopřej si profesionální bělení zubů kdykoliv a kdekoliv s DayNight Led Whitening Kit.

Related Posts