ODPORÚČANIA

Vyšší produktivita při práci z domova díky ústní hygieně

homeoffice daynight

Práce z domova se může lišit od toho, na co jsi zvyklá, ale existují určité výhody. Nikam nedocházíš. Máš tím pádem víc času na to, abys zvýšila produktivitu a soustředila se víc na zdraví ústní dutiny. Můžeš například používat zubní nit rovnou během čtení e-mailů. Přečti si víc tipů a věnuj víc času ústní hygieně a svému úsměvu.

1. Věnuj víc pozornosti rutině a ústní hygieně

S blížícím se novým rokem přichází nová příležitost, jak zamávat svojí staré rutině a přivítat tu novou. Udělej si ze své koupelny vlastní oázu a budeš se hned cítit lépe. Stačí si pořídit nové doplňky jako držák na zubní kartáček, organizér na toaletní potřeby nebo nové osušky a světla. Odstartuj nový rok se #selfcare.

2. Investuj do nových produktů ústní hygieny

Jestli chceš nastartovat svůj nový a vylepšený ranní rituál, investuj do nových produktů. Popřemýšlej o novém zubním kartáčku, nebo jiném typu pasty, které ti poskytnou tu nejlepší starostlivost. Investice do nových a vylepšených produktů ti pomůže udržet zdravé zuby a svěží vzhled. Teď, když už nemusíš nikam docházet, můžeš si užít pár minut navíc a rozmazlovat sebe i svůj úsměv.

3. Domácí kancelář má své výhody

Ve tvé kanceláři můžeš mít nablízku všechny své oblíbené zdravé věci. Na jedné straně můžeš mít zdravé dobrůtky a na druhé zubní nit. Hlavně měj po ruce opravdu zdravé potraviny a čistou vodu, aby si tajně nesáhla po zásobách sladkostí. Lékaři odporučují čištění mezi zuby každý den. Používání zubní nitě ti pomůže zabránit, aby částice jídla a bakterie uvízly mezi zuby a dásněmi. Teď tě při tom navíc nikdo nevidí.

queen zubna pasta

4. Dopřej si víc spánku

Nedostatek spánku je spojený se zlým zdravím ústní dutiny. Navíc ním dobíjíme energii. Spánek nás také ubráni před infekcemi, záněty, aby náš imunitní systém fungoval co nejlépe. Aby ses lépe vyspala, doporučujeme ti vybudovat si zdravou rutinu před spaním. Jak na to? Dočteš se to v našem článku.

5. Zůstaň doma zdravá díky fyzické aktivitě.

Pohyb ovlivňuje pozitivně duševní, ale i fyzické zdraví. Telefonuj při lehké procházce, zaběhej si v čase oběda nebo si doma zacvič s pomocí fitness videa.

Překvapí tě, jak velký vliv mají tyto malé změny na tvoji pohodu. Využij čas, kdy jsi doma, pomocí těchto produktivních tipů. A jestli chceš vědět víc o zdravé ústní hygieně, tak si nás followni na instagramu. Společně si pomůžeme ke krásnému úsměvu.   

Related Posts