DOPORUČENÍ

Dle čeho si vybrat zubní pastu?

queen zubna pasta

Přistihla ses někdy při tom, že koukáš na všechny barevné škatulky zubních past v obchodě a přemýšlíš, která z nich je pro tebe ta nejlepší? Tady je několik tipů, které ti pomůžou vybrat zubní pastu.

Jak si vybrat zubní pastu?

Když hledáš zubní pastu, zjistíš, že každá uvádí různé tvrzení o ochraně dutin, zánětu dásní, plaku, citlivosti, zubním kameni, bělení a osvěžení dechu. Pro nejlepší ochranu najdi zubní pastu s fluoridem. Jeho obsah v zubní pastě má podstatný význam v prevenci vzniku zubních kazů.

Opravdu fungují bělící zubní pasty?

Bělící zubní pasty fungují. Většina z těch, které to uvádějí, však nemají dostatek bělících složek na dlouhodobý efekt. Jestli hledáš produkt na domácí profesionální bělení, tak doporučujeme LED whitening kit.

daynight zubna pasta

Mám po čištění vyplachovat zuby vodou?

V případě jakékoliv zubní pasty by sis po čištění neměla opláchnout zuby. Složky se tak plně vstřebají do zubů a dásní. Je běžné, že si pastu chceme opláchnout. Minimalizujeme tím však výhody, protože smýváme fluorid, který pomáhá remineralizovat zuby a snižuje jejich citlivost. Taktéž je dobrou radou nejíst a nepít 30 minut po čištění zubů. 

Může zubní pasta skutečně obnovit sklovinu?

ANO! Je to možné, závisí to však na stavu tvých zubů. Pokud jde o zubní pastu s fluoridem, zubní pasta pomůže obnovit sklovinu, která se ještě nerozpadla.

Proč si koupit zubní pastu Queen?

Kromě nenahraditelné jahodovo-mátové chuti je zubní pasta Queen od DayNight tou správnou volbou při výběru zubní pasty. Neobsahuje žádné škodlivé chemikálie jako SLS nebo PEG. Taktéž nebyla testovaná na zvířatech! Kromě zmiňovaného fluoridu obsahuje i dusičnan draselný, který je vhodný pro citlivé zubní krčky a dásně.

queen zubna pasta

Pamatuj, že spolu s používáním zubní nitě je používání dobré zubní pasty nevyhnutelnou součástí tvé každodenní starostlivosti o zuby. Není to jen o kartáčku, takže vybírej pečlivě a nezapomeň nás sledovat na IG @daynightskcz

Related Posts